ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ
Φύσης Τέχνη Αδάμ Βασίλειος Βέροια - Ανακατασκευή Παραδοσιακών Κτιρίων - Κατασκευές - Επισκευές Σκεπών - Ξύλινες Κατασκευές Βέροια
///////////////////////////////////////////
 
Η ανακατασκευή παραδοσιακών κτιρίων είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία έργου. Οι κατασκευαστικές λεπτομέρειες μαζί με τη γενική εικόνα αναδεικνύουν την ιστορία του κάθε κτιρίου, σηματοδοτούν την εποχή αλλά και τον δημιουργό αυτού.
 
Η αρχιτεκτονική παράδοση αποτελεί τον βασικό άξονα βάσει τού οποίου πραγματοποιούνται οι όποιες επεμβάσεις που αποσαφηνίζονται μετά από πλήρη μελέτη εφαρμογής και υλικών τα οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθούν. Οι ενισχύσεις του φέροντα οργανισμού των κτιρίων αυτών καθώς και η επιλογή και η χρήση των ειδικών δομικών υλικών, επιλέγονται για την υπερκάλυψη των απαιτήσεων για κύρια αντισεισμική θωράκιση.
 
Η ανακατασκευή ενός κτιρίου είναι ένα σύνολο εργασιών που απαιτεί  κάτι παραπάνω από  υπευθυνότητα σε όλες τις φάσεις του έργου. Επιβάλλει τον  άψογο συντονισμό όλων των εμπλεκομένων τεχνιτών και βέβαια  σημασία  στην  παραμικρή  λεπτομέρεια ώστε να ¨αναστηθεί¨ το  ακίνητο από  τα  απομεινάρια του. Μόνο τεχνίτες - μάστορες   με  βαθιά  γνώση του αντικειμένου  τους  και μεράκι για αυτό που κάνουν, μπορούν να ανταπεξέλθουν στις  ανάγκες μιας ανακατσκευής. 
 
 

 

     
     
 

Φύσης Τέχνη
Αδάμ Βασίλειος


H προσωπική επιχείρηση ΦΥΣΗΣ ΤΕΧΝΗ εδώ και 16 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο των οικοδομικών κατασκευών. Κατασκευάζουμε - επισκευάζουμε κάθε είδους στέγης, ανακατασκευάζουμε παραδοσιακές κατοικίες. Διακοσμούμε προτείνουμε και κατασκευάζουμε των εξωτερικό χώρο με κάθε είδους πέτρα και ξύλο. Δημιουργούμε με παραδοσιακά και οικολογικά υλικά ξυλόφουρνους - μπάρμπεκιου. Οι κατασκευές μας από πωρόλιθο  έρχονται σε αρμονία με το περιβάλλον της περιοχής.

 
     
     
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
///////////////////////////////////////////
και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.

Εξυπηρετούμε στην  Ημαθία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συεννόησης.